Există locuri în inimă despre care nici măcar nu știi că există până când nu iubești un copil. – Anne Lamott

Din iubire si respect pentru copii, am creat LightHouse ca pe un alt acasă – un loc in care fiecare copil sa se simtă iubit, prețuit, respectat si acceptat. Din acest acasă  faceți parte si voi, dragi părinți. Suntem o comunitate bazată pe sinceritate, empatie, compasiune, reciprocitate si respect.
Împreună vom învăța despre puterea fiecăruia de a-și clădi lumea în care vrea să trăiască.

Practicam educația cu blândețe, si ne propunem să lăsăm o lume mai bună, mai generoasă, o lume în care libertatea, autenticitatea, creativitatea, exprimarea liberă și compasiunea pot să se afirme încă din copilărie.

LightHouse este

 • Un loc al siguranței emoționale în care copiii împărtășesc sentimente și idei.
 • Un loc în care fiecare copil este acceptat, recunoscut și prețuit, iar spiritul uman este alimentat continuu pentru a se dezvolta liber.
 • Spațiul în care timpul copilăriei primește respectul pe care îl merită, pentru că avem convingerea că fiecare copil crește și învață în acord cu el însuși doar într-un loc în care se simte acceptat, iubit și respectat așa cum este. Pentru că fiecare copil are timpul său, ritmul său, modul său propriu de a învăța. Și mai presus de toate fiecare copil are emoții și trăiri unice. Iar timpul copilăriei e cel mai prețios dintre toate.
 • Zona de confort și siguranță în care orice copil învață și descoperă lumea prin joacă, experimentare și mirare.
1663758184673-01

Misiunea noastră

 • Să oferim experiențe relaționale și educaționale pozitive care alimentează încrederea, dragostea pentru viață, învățare și cunoaștere. Fiecare copil merită să se simtă in siguranta, protejat, recunoscut, văzut, apreciat și acceptat în mediul în care trăiește și învață.
 • Să cultivăm o comunitate primitoare, sinceră și autentică în care părinții, educatorii și îngrijitorii antrenează bunătatea și empatia copiilor. O comunitate în care să ne aducem împreună aportul la creșterea calității vieții, prin respect, deschidere, sprijin, umanitate și iubire necondiționată.
 • Să sprijinim nevoia copiilor de învăța cum să gândească independent, cum să găsească un sens în ceea ce fac, cum să se integreze într-o comunitate, cum să trăiască împreună cu alţi oameni care poate au nevoi diferite de ale lor.
1664054471143
Hai sa ne cunoastem!
0741 462 427
Suntem organizatie non-profit.

Toate contribuțiile părinților sunt menite să asigure un proces educațional calitativ și îmbunătățirea constantă a acestuia.

Ne puteti sustine constant prin:

 • Contributii anuale/lunare
 • Donatii/sponsorizari ocazionale
 • Redirectionarea a 3,5% din impozitul pe venit, prin declarația 230 (pentru persoane fizice salariate)
 • Redirectionarea a 20% din impozitul pe profit (pentru persoane juridice)
Va multumim!